HTML

a sokadik első lépés

Friss topikok

  • Schmiedt Gábor Incident: Na mi a broki van Ádám? napok óta várom a jó bejegyzéseket de semmi! Élsz még? minden okés? pupu (2014.05.14. 09:08)
  • gfromthe1: A lelki segély nem rossz gondolat ám odakint sem, megvan a piaci rés. Vagy csináld meg bundy után ... (2014.05.09. 09:35)
  • dispersionpaint: ehh... akkor addig tényleg nem vehetek ki szabadnapot :D (2014.04.23. 15:25)
  • Schmiedt Gábor Incident: Ez a beszéd barátom! (2014.03.26. 08:03)
  • Schmiedt Gábor Incident: Agyonnyomhasson! (2014.03.24. 09:59)

Címkék

2014.05.02. 04:59 dispersionpaint

Ma lefoglaltuk a repülőjegyemet, szóval hivatalosan is közlöm, hogy 27.-én kedden, délelőtt 10:05-kor érkezik a gépem Pozsonyba. Addig még foglalnom kell időpontot az okmányirodába és remélem, hogy a háziorvosnál sem lesz semmi probléma. A visszaútra, ami szombaton lesz, még pont le tudtuk foglalni az utolsó olcsóbb jegyet. Sok mindenre nem lesz időm, szóval senki ne sértődjön meg, ha nem találkozunk most. Természetesen a család prioritást élvez ilyen téren, de máshova nagyon nem fogok rohangálni. Henry már be is írta a naptárába a dolgokat. 
Ma benn hagytam kibontakozni a többieket. Maradtam javarészt hátul, vagy épp címre mentem. Vittem ma kaját Jamesnek, egész szép helyen lakik. Nyugodt környéknek tűnik sok zölddel és csendes kis utcákkal teletűzdelve. Ma ismét főztünk csirkét, most már teljesen tisztában vagyok a fűszerezésével. Legközelebb meg tudom már csinálni szerintem. Volt ma benn Steve, kicsit ittas volt, gondolta beköszön. Azt hiszem vissza szeretne jönni, nem tudom mi lesz vele. Henry ma mondott pár dolgot, csak, hogy tiszta legyen a kép. Azt mondta, hogyha egyszer elmennék tőle azért, mert máshol talán jobb lehet, emlékezzek vissza arra, hogy milyen volt nála, mert sokan visszavágynak hozzá. Nem tervezem, hogy lelépnék, mert jól érzem magam. Úgy érzem meg is becsülnek és ez igazából többet jelent nekem, mintsem egy jobban fizető állás, ahol szarba sem vesznek. 
Lukash 11-kor hazament, de utána nagyon senki nem jött be. El is takarítottunk mindent fél 1-re, addig amúgy is nyitva voltunk, mert vártuk a szokásos társaságot. Nem jöttek, hát bezártunk. Már csak a felmosás volt hátra, mikor megjelent a két öreg, akik gyakran jönnek. Henry beengedte őket, szerencsére nem kértek semmi bonyolultat. Annyi baj volt csak, hogy a kemencét már egy ideje lekapcsoltuk, szóval várni kellett vele. Henry adott nekik egy szórólapot, hogy legközelebb telefonáljanak oda korábban, hogy jönnének és akkor megvárjuk őket. Na így lett a hivatalos éjféli zárásból fél kettes. Mindegy, jó fejek az öregek, szóval nem bánom. 
Holnap megint csak hatra kellek, kicsit többet tudok legalább pihenni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://meripoppinsz.blog.hu/api/trackback/id/tr356103419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása